TACK FÖR MIG

Hej!

Detta blir mitt sista inlägg här på Korrespondensgymnasiets blogg och det blir mitt 45:e (!) inlägg. När jag ser tillbaka på min tid på Korr är jag så otroligt tacksam och stolt över att jag vågade välja denna helt underbara skola! Min tid på korr gav mig enorma möjligheter, inte bara i skolan, utan även på min fritid. Jag fick möjligheten, genom engagerade lärare och en bra planering att utvecklas och nå dit jag ville eller högre i ämnena som jag läste. Jag fick även möjligheten att ha en otroligt flexibel fritid, vilket ledde till att jag kunde ta del i saker jag inte kunnat annars. Utöver detta hann jag med några enstaka timmars jobb per månad samt tid i stallet och med familj och vänner som jag inte haft annars. Jag har utvecklats mycket som person och jag har inte minst lärt känna mig själv bättre. Jag har blivit en starkare person och jag vet att detta kommer gynna mig i framtiden.

Samtidigt som jag är otroligt glad och lättad över att min gymnasietid är över känner jag mig ledsen över att behöva lämna korr, med alla underbara lärare samt en studiemiljö som passade mig som handen i handsken. Korr har varit en stor hjälp för mig och hjälpt mig att tro på mig själv samt lärt mig vikten av att planera. Saker som jag kommer att ta med mig in i nya utmaningar. Jag har aldrig ångrat mitt val att byta till korrespondensgymnasiet och jag tror att jag alltid kommer att se tillbaka på denna tid med stor glädje. Jag har lärt mig otroligt mycket och fått mycket ny kunskap.

Tack till alla som läst mina inlägg och jag hoppas verkligen att det kunde vara till någon hjälp för er som är nyfikna på eller funderar på distansstudier! Lycka till allesammans och glöm aldrig bort att tro på er själva – ni kan mer än ni tror! Jag dröjer mig kvar på bloggen fram tills den 30/6 om ni skulle vilja ha svar på någon sista fråga.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s