STUDENTEN 2018

Hej allesammans!

Det här med att blogga när skolan i princip är slut har inte varit motiverande för mig dessvärre och därmed har det blivit lite dåligt på den fronten.

Den 8/6 hade jag min studentmottagning och den 15/6 var jag uppe på skolan för studentspring!

Vi var denna termin 170 elever som tog studenten, varav 17 valde att komma till skolan för att fira! Det hela inleddes med lite mingel följt av lite sång, både från ”lärarkören”, men även gemensamt. Sedan åt vi smörgåstårta och försökte lösa en lite klurig uppgift vi fått av mentorerna, nämnligen att gissa vem som var vem på deras bebis/barn kort. Inte alls lätt och min grupp slutade på 3/12 rätt. Efter detta var det dags för lite efterrätt följt av rektorernas tal. Vi hade sedan betygsutdelning där alla fick komma och hämta sina betyg samt att Korr får valt ut en bok alla som tog studenten fick. Lite stipendier delades också ut. En mentor höll sedan ett litet tal samt att bilder togs på studenter från diverse program. Det var sedan dags att gå ut till foajén där vi väntade på att vårt program samt namn ropades ut och vi gick ut på trappan. Vi väntade sedan på att låten vi valt till utspringet skulle spelas upp, Best Day of my Life innan det var dags för utspringet till våra vänner och familj som stod med skyltar! Pratade sedan med några lärare samt tog kort innan vi drog oss hemåt.

Blev ett bra avslut på studierna på korr och kändes som en ”vanlig” student, så tyckte verkligen inte man missade ut på det för att man pluggade på distans.

IMG_4279IMG_3872

 

Annonser

2 reaktioner på ”STUDENTEN 2018

    • Hej och tack för din kommentar! Jag hoppas verkligen inte det. Jag ska försöka få tag i elevrådet samt skriva i vår grupp på fb om det hade kunnat vara någon annan som vill ta över då jag inte längre är elev på korr.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s