INTERAKTION MED ANDRA ELEVER

Hej allesammans!

Får verkligen be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Nu när skolan inte längre är igång har bloggen hamnat ordentligt på efterkälken, vilket såklart är supertråkigt då tanken är att jag ska göra något sista inlägg innan jag är klar här. Nästa vecka kan ni se fram emot, enligt mig, ett spännande inlägg kring studenten –  både uppe på skolan samt själva studentmottagningen. Men nu till dagens inlägg – och en fråga jag fick här på bloggen.

Hej.

Jag undrade hur interaktion med andra elever går till, hur ofta pratar man med andra i sin klass?

Tack för din fråga! Jag ska göra mitt bästa för att kunna svara på den i dagens inlägg.

Hur ofta man pratar med andra elever är högst individuellt. Det finns ett flertal sätt att interagera med andra elever. På Facebook finns en grupp man kan gå med i när man går på korr. Där är många elever med och man kan då både skapa och gå med i olika gruppchatter om t.ex. ett ämne, att man vill plugga tillsammans eller peppa varandra. Utöver detta är det också de elever som väljer att träffas och plugga tillsammans. Man kan även ta kontakt med elever man har lektioner tillsammans med samt att man träffar elever i gemenskap gruppmentorssamtal som förekommer några gånger per termin.

Jag har pratat med andra elever varje vecka, samt haft lektioner med andra flera gånger i veckan. Jag vet de som både pratat mer och mindre med andra elever och jag tror att det blir vad man gör det till. Vill man ha mycket kontakt kan man verkligen ha det och vill man istället vara mer med andra kompisar istället kan man vara det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s