30 DAGAR TILL STUDENTEN

Idag är det bara 30 dagar kvar till studenten, lite drygt en månad!! Detta är även den sista dagen för muntor för att betygen ska hinna skickas in om man vill plugga vidare, viktigt att komma ihåg 🙂 Det börjar verkligen dra ihop sig.

Har tidigare fått lite frågor kring studenten så tänkte dela med mig lite kort om mina planer.

Den 8/6 kommer jag ha en typ studentmottagning hemma med buffé och tårta där jag bjudit in släkt och vänner. Planen är att detta ska vara själva studentfirandet och det ska vara som vilket annat som helst, dock utan utspring och flak.

Studentmössan har äntligen kommit och klänningen är inköpt, landade på en vit klänning från Ida Sjöstedt som jag tycker är fin. Det som saknas är ett par skor samt eventuella smycken och liknande. Studentmössan designade jag så att det står mitt för- och efternamn på framsidan. Stenen är silver och grön (för natur) och sedan på baksidan står det Korrespondensgymnasiet. Inuti mössan är den en väldigt fin typ champagne och där står Student 2018. Tycker det ser så konstigt ut när man har den på sig, haha! Här får ni en liten bild på en del av den, så får ni se hela sen när det väl börjar bli dags.

IMG_3872

Den 15/6 åker jag upp på skolan för att fira studenten med de andra eleverna som också tar studenten. Vad jag vet blir det lite mat och tårta samt utspring till familj och vänner som följt med dit. Vet att det varit tal om att åka flak, men inget är bestämt där så vitt jag vet.

Tycker det känns som ett ganska bra upplägg. Då jag har långt till skolan blev det lite svårt att ha student efter att jag firat i skolan, så därav tog vi det en vecka tidigare för att ha tiden att göra klart allt till dess :).

Vad tänker ni kring studenten?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s