3 dagars vecka

Hej igen!

Denna veckan blir lite kortare till följd av att vi på Korr hade studiedag i måndags och sedan var det den första maj!

Igår hade jag trots ledigheten en munta (hade själv valt att boka in den ändå för att få den gjord tidigt), vilket gick super! Det var i Matte 5, så nu är jag klar med den, superskönt! Lite roligt att jag inte är klar med matte 4 ännu haha men det ska nog gå bra 🙂

Jag hade även mitt 18-års kalas för släkten tillsammans med min syster som fyllde 16 år. Detta firades med lite lunch och efterrätt samt lite presenter.

Idag är planen att åkt till veterinären nu på förmiddagen och till följd av de lediga dagarna har jag denna vecka faktiskt alla mina lektioner på torsdag, vilket gör att jag kan plugga i eftermiddag och ikväll istället för under dagen.

Planen för imorgon ser ut som följande:

 • 08.00 GA (gymnasiearbete)
 • 08.30 Övningsmunta Ma 4
 • 09.30 Lektion Matte
 • 11.00 Räknestuga i Fysik 2
 • 13.00 Övningsmunta Biologi 2
 • 13.30 Lektion Matte

Med andra ord ganska lugnt med lektioner denna vecka, skönt att de samlades på en dag. Dock har jag en hel del självständiga studier att klämma in i veckan. När vi inte har lektioner kan vi själva välja helt när vi vill plugga vilket är det bästa med att plugga på en skola som denna. Dock får man ju inte glömma att faktiskt plugga, för då blir det inte så bra!

Hoppas ni får en fantastisk vecka! Glöm inte ställa frågor om ni har de, nu är det bara drygt en månad kvar för mig på korr och därmed kommer jag inte att blogga efter detta. Vet inte om någon annan är intresserad av att ta över, men inget jag vet om isåfall, så ta chansen nu! 🙂

 

Annonser

6 reaktioner på ”3 dagars vecka

  • Tack för din fråga, det skulle jag såklart varit tydligare med! GA är en förkortning för gymnasiearbetet 🙂 Tar upp det i ett inlägg snart med, du är säkerligen inte den enda som undrar det!

   Gilla

 1. Hur funkar det att plugga på distans? Får man samma förutsättningar att nå höga betyg som på en vanlig gymnasieskola? ☺

  Gilla

  • Tack för din kommentar! Detta är en jättebra fråga som säkert fler funderar över, jag tar upp den i ett inlägg som kommer upp nästa vecka 🙂 Har du fler frågor är det bara att kommentera!

   Gilla

 2. Hej!
  Ska troligtvis läsa upp mitt F matte 2 till hösten på korr då jag ska börja där och läsa mitt sista år. Är dock jätte orolig. Klarade matte 1 precis, men hoppade av matte 2. Har inga problem att räkna matte i boken oså men när det kommer till prov så glömmer jag allt. Är därför jätte nervös inför framtida munta, hur är lärarna när det framförallt gäller matte muntan?

  Gilla

  • Hej! I Matte är det olika uppgifter man ska lösa och sedan avslutas kursen med en munta. Muntan är kort och innebär att du får kanske förklara något begrepp och lösa någon uppgift. Examinatorerna är alltid hjälpsamma, vilket gör det mycket bättre och de vet om att eleverna kan vara nervösa. Mitt tips är bara att ta hjälp av lärarna, för de är jätteduktiga och kan hjälpa en att förstå. Utöver det rekommenderar jag att titta på Börje Sundvalls youtubefilmer, de hjälpte mig jättemycket när jag läste matte 2. Lycka till och vad roligt att du ska börja på Korr! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s