JAG HAR SÖKT TILL UNIVERSITET!

Idag, en dag innan antagningen stänger har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska läsa vidare till i höst efter att jag tagit studenten på korr. Mitt val landade på en civilingenjörsutbildning i väg och vatten på LTH, i Lund. Då jag redan har över intagningspoäng tror jag med största sannolikhet att det inte ska vara några problem att komma in, dock en himla massa jobb för att komma ut på andra sidan ;). Men det ska bli kul, trivs jag inte får jag helt enkelt ta det och göra något annat. Har även sökt enskilda kurser så att jag har något om det inte alls skulle bli bra, men det hoppas jag inte händer.

Utan korr hade jag nog aldrig vågat söka en så pass avancerad teknisk utbildning då jag trott att det varit för svårt samt jobbigt att plugga så mycket. Korr har fått mig att inse vikten av effektivt studerande samt att studier inte alltid behöver vara jobbigt, utan kan vara något kul. Jag känner att jag fått upp ögonen mer för ämnena och tycker att de är roliga. Tänker att jag under resterande del av terminen ska ta upp lite hur student samt övergång till högre studier ser ut på korr samt de skillnader som kan finnas.

Till något helt annat – Imorgon är det dags för den absolut INTE efterlängtade halkan i min körutbildning, som jag fasat för den. Det går dock säkert bra, många har överlevt tidigare ;). Därav kommer jag inte gå på lektioner på morgonen, utan de på eftermiddagen. Har kontaktat lärare i de ämnena och ändrat/bokat andra lektioner för att inte missa något ändå.

Som alltid – ställ era frågor, jag svarar gärna på allt möjligt och kom gärna med förslag på vad ni vill att jag ska ta upp i mina inlägg – de skrivs trots allt för er. Ha en underbar vecka, så hörs vi förhoppningsvis snart igen!

Annonser

2 reaktioner på ”JAG HAR SÖKT TILL UNIVERSITET!

    • Jättebra fråga, detta kommer jag att svara på i nästa inlägg som kommer upp imorgon runt 8 🙂 Så kom tillbaka och läs mer om det då!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s