Påsklov på Korr!

Hej!

Som jag tidigare nämnt så har vi påsklov på Korr denna veckan, vilket för många innebär resor och annat kul. Om man vill med alltså haha! Nej, men för mig blir det ingen resa detta lovet, men en massa annat. Jag är fullt igång med körlektioner + teoriplugg så det blir en hel del av detta denna vecka. Halkan är inbokad om mindre än två veckor och jag är såå nervös! Dessutom bestämde jag mig för att boka munta i matte om 15 dagar och engelska redan nästa vecka så därmed blir det en hel del plugg för mig för att kunna beta av de kurserna lite tidigare än tänkt, så skönt det ska bli!

Idag sitter jag med det sista uppdraget i Matte 5, vilket jag planerar att bli någorlunda klar med, de uppgifter jag inte klarar/förstår helt tänker jag diskutera med min lärare efter lovet innan jag skickar in det så att jag förstått beräkningen helt rätt. Utöver det är tanken att jag ska plugga lite biologi och kemi, där jag också har uppdrag som jag tänkte arbeta med.

I söndags var jag uppe i Ullared för att handla en hel del studentgrejer med familjen (+ lite annat såklart!) så det var verkligen kul och ett bra avbrott från studierna enligt mig. Jag handlade även lite smink, kläder, hästsaker och annat allmänt som är bra att ha.

Min studentmössa är alltså ca en månad försenad nu, men enligt stället jag beställde den från ska den komma om mindre än en vecka, så hoppas verkligen att den gör det. Tänkte ta lite bilder på den samt skriva vart jag beställt den ifrån så ni får se det. Min studentklänning ska även iväg till en sömmare, då banden på den är typ vända åt fel håll (förstår inte alls det?) så tänkte fixa det då jag verkligen vill ha just den klänningen. Skor har jag inte köpt ännu, men då jag ska ha min student inomhus hemma vet jag inte hur jag ska göra med de ännu. Smycken och liknande ska också bestämmas, fick ett jättefint halsband från Lily & Rose av mamma nu i Påsk så det kanske det blir + att jag kanske får något smycke när jag fyller 18 år som jag ska ha! Vi har bestämt att vi kommer att ha studenten den 8 Juni, en fredag samt att vi har mitt 18-års kalas den 1 maj. Mycket att se fram emot med andra ord!

Slutligen, börjar det närma sig att söka högre studier till hösten och jag velar så mycket, vet inte vad jag ska tänka. Är så himla svårt att tänka sig in i hur de olika utbildningarna ser ut, men det ska nog lösa sig hoppas jag. Jag meddelar när jag har bestämt mig haha!

Hon gör det inte alltid helt lätt att plugga, även om hon är väldigt söt 🙂

IMG_3490

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s