Tillbaka till verkligheten

Nu är lovet över och skolan och vardagslivet är här igen. För mig kändes det som ett väldigt bra lov, produktivt, men det har gått alldeles för fort! Det sköna med vårterminen är att det inte är alltför långt till nästa lov samt att vi går mot ljusare tider, vilket alltid får en att må bättre.

Idag är det väldigt kallt här nere i Skåne, men solen skiner! Tråkigt att man inte kan ta sig någonstans men det är väldigt vackert. Mitt gymnasiearbete projekt med min odling går bra, det är ca en vecka sedan jag odlade och nu kan man se tydligt att det börjat växa, vilket är superkul. Mitt gymnasiearbete kommer att handla om skillnader mellan icke ekologisk odling samt ekologisk odling, både tillvägagångssättet samt för miljön och detta kommer att prövas praktiskt genom en ekologisk och en icke ekologisk odling med dill.

Det känns alltid lite jobbigt att komma igång efter lov och disciplinen är inte helt på min sida men det ska allt snart bli bättre. Ibland är det lite jobbigt att vara sin egen boss, men oftast hur bra som helst och bara kul ;).

Idag har jag lektion i matte 5, matte 4 samt fysik och ett handledarsamtal i gymnasiearbete. Jag tänkte plugga fysik och lite privatjuridik och engelska idag när jag inte har lektioner.

Ge jättegärna förslag på vad ni vill att jag ska skriva om, börjar få lite idétorka 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s