Sportlov på Korr

Hej allesammans!

Nu är det äntligen terminens första lov, sportlovet. För oss på korr innebär det i princip att vi inte har några lektioner, men vi har ändå tillgång till att fortsätta våra studier själv, vilket alltid är fördelaktigt om man kommit efter eller vill ligga lite före.

För min del har veckan hittills bestått av två körlektioner, bokning av halka samt plugg i kemi och fysik. Båda ämnena är lite kluriga och därför kände jag att jag ville komma igång med uppdragen en vecka innan de ska lämnas in bara ifall det skulle vara något man fastnar på, så att man slipper skicka in de ofullständiga alternativt försent, det är alltid skönt att slippa :).

Resten av veckan är planerna att jag ska åka till stallet, plugga lite matte samt religion (gillar att ligga lite före, speciellt såhär sista terminen så man slipper vara stressad sen!). Utöver detta tror jag att jag drar fram skridskorna igen och beger mig till ishallen någon dag, då de har öppet varje förmiddag denna vecka samt att jag behöver börja med lite teori inom trafiken.

Vet att det är många som är bortresta denna veckan, vill så gärna också komma iväg. Till sommaren blir det först för min del, men planerna inför det är ännu inte bestämda. Idag är det bara två månader tills jag blir 18 år, helt sjukt vad fort tiden går. Så himla svårt att tänka att jag bara var 16 när jag började på korr, kommer sakna denna skola otroligt mycket när jag slutar.

Iallafall, till roliga saker så har jag påbörjat lite sommarjobbssökning och hoppas att få något roligt i sommar! Utöver det behöver jag denna veckan bestämma vilken dag jag vill fira min student, så svårt att välja..

Ännu ett inlägg om allt och ingenting, hoppas ni hängde med iallafall 🙂 Ha ett underbart lov, så ses vi snart igen!

Min lilla fluffis som gör studierna på korr allt så mycket roligare 🙂

IMG_0198

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s