Dagens plan

Hoppas ni haft en bra vecka. Här nere i Skåne har minusgraderna äntligen hittat sig ner och vi har faktiskt haft snö i snart en vecka, men den tinar tyvärr bort väldigt fort.

Igår hade jag lektioner i Fysik samt matte och ett handledarsamtal till mitt gymnasiearbete, ser mycket fram emot att börja med det. Eftersom att jag går natur behöver mitt ämne vara kopplat till detta, men det är ändå väldigt fritt att arbeta med vad man vill. Jag har valt att arbeta med ekologisk odling, det jag behöver arbeta vidare med är en frågeställning samt syfte med detta inför nästa veckas samtal. Jag satt sedan med en inlämning i idrott samt ett svårt uppdrag i matte som inte var särskilt lätt, men vi får hoppas på det bästa!

Idag är min plan att åka till stallet när det är ljust. Fredagar är en dag då jag i princip aldrig har lektioner, förutom om jag själv bokar in det alternativt när jag har lektion i Privatjuridik någon gång i månaden. Det är verkligen så skönt att ha en dag där man kan planera helt själv. Privatjuridiken är mellan 09-09,30 och är frivillig och jag har redan gjort uppdraget som vi ska gå igenom, men då jag siktar på ett högt betyg tycker jag det är viktigt att vara med ändå och även ställa några frågor om nästa uppdrag till läraren. Därför steg jag upp halv 7 idag för att kunna plugga lite innan. Efter lektionen drar jag mig ut till stallet för att förhoppningsvis (om det inte är halt) rida ut en eller två ponnyer, alternativt att det blir tömkörning för någon av dem.

Snart är det sportlov, bara drygt en vecka kvar. Vårterminen går så fort och det är helt otroligt att tänka på att jag tar studenten om bara 4 månader, känns helt overkligt. Det är en bra motivation till att fortsätta plugga även när man ibland kanske tröttnar lite på det.

Glöm inte att ge förslag på vad ni vill läsa om, samt ställa frågor om ni har de!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s