11 inlägg senare

Mitt tolfte inlägg här på bloggen, tiden går allt fort!

Som jag skrivit tidigare får ni jättegärna ställa frågor eller ge mig förslag på vad ni vill läsa om. Kom ihåg att följa elevrådets Instagram, de har börjat publicera igen – korrelever heter den.

Jag har nu gått på korr i lite mer än ett år och jag trivs jättebra. Lärare samt elever är otroligt hjälpsamma och trevliga. Denna terminen kommer jag att åka till skolan för att göra laborationer i tre ämnen – Biologi 2, Kemi 2, Fysik 2. De ligger under flera tillfällen, så att man kan välja de datum som passar en bäst. Jag har bara varit på skolan en gång, i december och kommer ihåg hur nervös jag var inför det, vilket jag verkligen inte behövt vara. Lärarna var trevliga och de andra eleverna som var där och labbade var jättesnälla. Laborationerna ligger på en halvdag var och var verkligen roliga. Det var kul att se skolan och jag ser fram emot att åka tillbaka i vår.

Eftersom att jag bor en bit från skolan åkte vi upp till Karlskrona dagen innan där vi bodde 2 nätter eftersom att jag hade labbar i två dagar (det vanliga är att man enbart är där en heldag). Trivdes jättebra där, verkligen en mysig liten stad. Skiljer sig från Malmö får man allt säga 🙂 Vet dock även att några elever bodde på vandrarhem i Söderåkra, så det finns många alternativ beroende på avstånd samt hur man vill bo. Gällande mat, så kan man boka att man vill ha mat under dagarna man är på skolan och då äter man på grundskolan som ligger nära. De är jättesnälla med allergier samt olika koster. Jag äter själv inte djurprodukter alls, men jag fick ändå väldigt god mat, så det var också kul och smidigt.

Snapchat från när vi åt på Pinchos i Karlskrona, en av mina favoritrestauranger. De hade även lite annan veganmeny än i Malmö, vilket var kul att prova.

IMG_3200

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s